Diego Costa dönüyor

Diego Costa dönüyor

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası'nda İspanya formasını giyecek olan Diego Costa, gelecek hafta El Salvador'la oynayacakları hazırlık maçında süre alacağını umuyor.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda İspanya formasını giyecek olan Diego Costa, gelecek hafta El Salvador'la oynayacakları hazırlık maçında süre alacağını umuyor.La Liga'da Atletico Madrid ile şampiyonluğa ulaşan Costa, ligin son haftalarını sakat sakat oynadı. İyileşti derken sakatlandı. Bunun sonucu olarak Dünya Kupası'nda oynaması tehlikeye giren genç yıldız, Del Bosque'nin 23 kişilik kadrosuna girmeyi başardı ancak sakatlığını henüz atlatabilmniş değil.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Costa, gelecek hafta oynanacak El Salvador maçında bir kaç dakika da olsa oynamayı umduğunu söyledi. İşte Costa'nın Marca'ya yaptığı açıklamalar:
"Fizyoterapistlerle oldukça verimli çalışmalarımız var. Yarın(2 Haziran) takımla beraber çalışmalara başlayacağım. Gelecek hafta Washington'da oynayacağımızı El Salvador maçında az da olsa süre almayı umuyorum."Diego Costa, bu sezon Atletico MAdrid formasıyla çıktığı 51 maçta 36 gol atma başarısı gösterdi ve La Liga'da şampiyonluk sevinci yaşadı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...