Olcan Adın izin istedi

Olcan Adın izin istedi

SPOR Haberleri

'Başkanım sıkıntılarım var. Ayrılmak istiyorum. Ben Trabzon'a gelirken adam gibi davrandım, yine aynı şekilde davranıyorum. Müsaadenizi istiyorum.'

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Olcan Adın, dün Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Milli Takım dönüşü menajeri Fazıl Özdemir ile birlikte Hacıosmanoğlu'nun Üsküdar'daki ofisine giden Olcan, "Ayrılmak istiyorum"?dedi.
Saat 12:30'da başlayıp 14.15'te biten toplantıda Olcan, "Başkanım sıkıntılarım var. Ayrılmak istiyorum. Ben Trabzon'a gelirken de adam gibi davrandım, yine aynı şekilde davranıyorum ve müsaadenizi istiyorum" ifadelerini kullandı. Oyuncusunu dinleyen Hacıosmanoğlu ise, "Sen bizim çok sevdiğimiz bir futbolcusun. Senin değerinin bizim için parası yok. Biz seneye şampiyonluğa oynayan bir takım yapacağız. Gitmene izin vermeyeceğim. Git kafanı topla. Bir daha görüşelim" dedi. Tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği öğrenilirken, Başkan Hacıosmanoğlu'nun bugün saat 13.00'te basın toplantısı yapacacağı açıklandı.
Beşiktaş aradı...
Olcan ile Hacıosmanoğlu'nun görüşmesi sırasında ise ilginç bir olay yaşandı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer listelerinde ilk sırada yer alan Olcan için İbrahim Hacıosmanoğlu'nu telefonla aradı. Trabzonspor Başkanı Çebi'ye, Olcan ile 1 yıl daha sözleşmelerinin olduğunu ve satmayacaklarını söyledi. Başkandan olumsuz cevap alan Ahmet Nur Çebi bunun üzerine, "Eğer Olcan'ı satmayı düşünürseniz, bizi adaylar listesinin ilk sırasına koyun. Önce Beşiktaş ile görüşün" dedi. Hacıosmanoğlu da Çebi'ye ilk olarak Beşiktaş'la görüşme sözü verdi. Bu arada G.Saray'ın da, Olcan için Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Gomis ve Turgut Doğan Şahin'den vazgeçtiği ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...