Drogba gol olup yağmaya devam ediyor

Drogba gol olup yağmaya devam ediyor

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası öncesi turnuvaya katılacak ülkeler hazırlık maçlarına devam ederken Drogba'lı Fildişi sahili, El Salvador'u kendi evinde 2-1 mağlup etti.

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası öncesi turnuvaya katılacak ülkeler hazırlık maçlarına devam ederken Drogba'lı Fildişi sahili, El Salvador'u kendi evinde 2-1 mağlup etti.Dünyaca ünlü futbolcu Didier Drogba, takımına galibiyeti getiren 2. golü ağlara gödererek maçın yıldızı oldu.Galatasaray Kulübü'nde geçirdiği 1,5 sezonluk dönemde ilerlemiş yaşına ve eleştirilere rağmen hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi arenasında büyük başarılara imza atan yıldız futbolcu Drogba, ülkesi olan Fildişi Sahili Milli Takımın'da da yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. 2014 Dünya Kupası öncesi hazırlık maçlarına devam eden Fildişi Sahili, El Salvador ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Fildişi Sahili, yıldız futbolcu Didier Drogba'nın muhteşem golüyle maçtan 2-1'lik skorla ayrıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...