Mancini: 'Bir yere gitmiyorum'

Mancini: 'Bir yere gitmiyorum'

SPOR Haberleri

Adı Tottenham ile anılan İtalyan çalıştırıcı, G.Saray başkanına "Belirlenen tarihte görevimin başında olacağım" dedi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluğu ezeli rakip Fenerbahçe'ye kaptırarak hayal kırıklığına sebep olan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini için "Kararını 15 Haziran'da verecek' diyerek, İtalyan çalıştırıcı ile yolların ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti. Hakkında transfer iddialarının yazılmasından dolayı Aysal'ı telefonla arayan İtalyan çalıştırıcı, "Ben Galatasaray ve Türkiye'de mutluyum. 15 Haziran'da İstanbul'da görevimin başında olacağım" diye konuştu. Tecrübeli teknik adamın ismi son günlerde yeniden Premier Lig takımlarından Tottenham ile anılmaya başlanmıştı. Başkan Ünal Aysal'ın, Roberto Mancini'nin, kararı olumsuz olursa B ve C planlarının olduğu belirtildi. Salı günü yapılan yönetim toplantısında İtalyan teknik adamla yolların ayrılma ihtimalinin olduğunu söyleyen sarı-kırmızılıların 1 numaralı isminin, "Ayrılmak isterse kendisi bilir. Transfere fazla bütçe ayıramayacağız" dediği öğrenildi.
Lucescu ayrılmaya niyetli değil
Aysal'ın aslında Mancini'ye 9 milyon avro tazminat ödemek istememesi Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun ise yüksek maliyeti nedeniyle elinin kolunun bağlandığı biliniyor. Başkan Ünal Aysal, Mancini'nin ayrılması durumunda önce Lucescu'nun kapısını çalacak. Bu arada Rumen basınına konuşan tecrübeli teknik adam, Ukrayna'daki iç savaş ve gelecek planları hakkında konuştu. Lucescu, iç savaş ihtimaline rağmen görevine devam edeceğini belirterek, "Şu an Shakhtar Donetsk'ten ayrılmam mümkün değil. Benim için doğru zaman değil. Çok zaman geçirdim. Bu çılgınlık elbet sona erecek. Buna inanmalıyız. Avrupa'daki etkileri görüyoruz, hızla normale dönecektir" dedi. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER / TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...