PKK'lılar yine yol kesti, araç geçirmedi

/ Kaynak: AA
PKK'lılar yine yol kesti, araç geçirmedi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muş'un Bulanık ile Varto ilçeleri arasındaki karayolunu barikat kurarak trafiğe kapatan terör örgütü yandaşları, araçların geçişine izin vermedi

Muş'un Bulanık ile Varto ilçeleri arasındaki karayolunu barikat kurarak trafiğe kapatan terör örgütü yandaşları, araçların geçişine izin vermedi.Alınan bilgiye göre, Bulanık'a 45 kilometre uzaklıktaki Meşeiçi köyü yakınlarında karayoluna barikat kuran terör örgütü PKK yandaşları, her iki yönden gelen araçları durdu. Araçlardaki sürücü ve yolcuları kimlik kontrolünden geçirerek araçların geçişine izin vermeyen grup, terör örgütünün propagandasını yaptı.Olayın duyulması üzerine Varto ile Bingöl'ün Karlıova ilçesi girişinde önlem alan güvenlik güçleri, yolu ulaşıma kapatarak operasyon başlattı.Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Bulanık ile Varto arasında civar köylerden gelen bir grubun yolu trafiğe kapattığını belirterek, tüm önlemlerin alındığını ve gerekli müdahalenin yapılacağını söyledi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...