Şırnak'ta kömür madeni göçtü: 3 kayıp

Şırnak'ta kömür madeni göçtü: 3 kayıp

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta Cudi Dağı eteklerinde bulunan özel bir şirkete ait kömür ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 3 işçinin kurtarılması için çalışma sürüyor.

Şırnak merkeze bağlı Cudi Dağı eteklerinde bulunan Toptepe köyü kırsalındaki kömür tünelinde meydana gelen göçükte mahsur kalan Selahattin Uçar ile Ahmet ve Emin Baysal kardeşlerin kurtarılmasına çalışılıyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ekipleri ile ocakta çalışan diğer işçilerin, mahsur kalan işçilerin kurtarılması amacıyla başlattıkları çalışma devam ediyor.

Ocak sahibi olduğu iddia edilen bir kişi ise basının görüntü almasına tepki gösterdi.

AFAD'tan Şırnak'ta meydana gelen göçükle ilgili yapılan açıklamada, "11 Haziran 2014 Çarşamba günü (bugün), saat 15.20'de Şırnak'ın merkeze bağlı Toptepe Köyü kırsalındaki bir kömür tünelinde göçük meydana geldi. Özel olarak açık sistemle işletilen kömür tüneli içerisinde meydana gelen olayda 3 vatandaşımız göçük altında kaldı. Göçük olayına müdahale edilerek vatandaşlarımızın kurtarılması için AFAD Şırnak İl Müdürlüğü'nden 5 kişilik uzman arama kurtarma ekibi, ihbar alındıktan hemen sonra olay bölgesine sevk edildi. Gelişmeler Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 takip edilmektedir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...