Kanuni böyle veda etti -İZLE

Kanuni böyle veda etti -İZLE

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl'ın son bölümünde Sultan Süleyman, Zigetvar seferinde hayatını kaybetti. İşte o görüntüler..

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 139. ve son bölümünde Kanuni Sultan Süleyman'ın, hayatına mal olan Zigetvar seferine bizzat önderlik etmesi canlandırıldı.
KANUNİ SON SEFERİNE ÇIKTI
Gittikçe güçten düşen Kanuni Sultan Süleyman, halkın hakkındaki konuşmalarını duyunca deliye döndü ve tüm ihtişamıyla hayatının son seferine çıktı.
DİZİYE DAMGA VURAN 3 KİŞİNİN ÖLÜMÜ
Muhteşem Yüzyıl'ın 4 yıllık ekran serüveni boyunca dizinin ana karakterlerini oluşturan 3 kişinin ölümü reytingleri adeta sallamıştı. Bunlardan biri Okan Yalabık'ın canlandırdığı Pargalı İbrahim'in ölümüydü. Ardından Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'nın ölümü reyting rekorlarına imza attı. Daha sonra ise Kanuni'nin eşi Hürrem Sultan'ın diziden ayrılması dizi fanatiklerini hayli üzmüştü. Şimdi ise Kanuni Sultan Süleyman'ın hayata gözlerini yummasıyla birlikte dizi sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...