İşte İbrahim Toraman'ın yeni takımı

İşte İbrahim Toraman'ın yeni takımı

SPOR Haberleri

İbrahim Toraman da bitti bitiyor. Spor Toto Süper Lig'e geri dönen Mersin İdman Yurdu transfer pazarına da çok hızlı girdi.

Yeni teknik direktör Rıza Çalımbay'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim 3 ayrı mevki için 3 yıldızla anlaştı. Mersin İdman Yurdu, forvete dev bir santrfor getiriyor. Bonservisi Leicester City'de olan, geçen sezonu ise ülkesinin Diosgyör takımında kiralık geçiren Marco Futacs ile her konuda anlaşıldı. 24 yaşında, 1.96 boyundaki Futacs hava toplarında çok etkili bir isim… Kırmızı-lacivertli ekip, Eskişehirspor'un tecrübeli orta sahası Erman Kılıç'ı da alıyor.
AN MESELESİ
30 yaşındaki Erman konusunda Es-Es'in fazla zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. Son yıldız ise İstanbul'dan. Beşiktaş'la ipleri koparan İbrahim Toraman'ın, imzasının an meselesi olduğu bildirildi. (Açık Mert ve Korkusuz)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...