Galatasaray, Basketbol Federasyonu'nu bombaladı

Galatasaray, Basketbol Federasyonu'nu bombaladı

SPOR Haberleri

Yönetici Sedat Doğan, "Sayın Turgay Demirel, antrenörümüze ana-avrat küfür edilirken sustunuz. Hakem hataları var, anonslar konusu tam bir skandal" dedi

BBL'nin Final Serisi sürerken, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe cephesinde süren söz düellosunda sıra sarı-kırmızılı takımın yöneticileri Mehmet Karlı ve Sedat Doğan'daydı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısında iki yönetici de sert ifadeler kullandı. Sedat Doğan, "Yayıncı kuruluşa yapılan bir baskı vardı, kameraların yerleri değiştirildi. Güvenlik Kurulu Toplantısı kararlarına rağmen bize çok yakışıksız şeyler yapıldı. Basketbol Federasyonu da buna çanak tuttu. Bize bir loca gösterildi, oraya gittik, o loca da TBF'ye aitmiş ve bizi çıkarmak istediler, seyircilerin arasına girdik. TBF'nin locasının tamamı Fenerbahçe forması giyen isimlerden oluşuyordu. Sayın Turgay Demirel, siz görevinizi yapmıyorsunuz. Hakem hataları var, anonslar konusu tam bir skandal. Bizim antrenörümüze ana-avrat küfür edilirken sustunuz. Bu adam, Milli Takım'ın başında. Türk bayrağını temsil eden bir isme küfür edilirken siz hiçbir önlem almıyorsunuz" diye konuştu.
Tapeyi yayınladılar
Sarı-kırmızılı kulüp ilk kez yayın organı ve yöneticiler vasıtasıyla 3 Temmuz üzerinden gönderme yaptı ve yönetici Semih Özsoy ile hakem Recep Ankaralı'nın arasında geçen konuşmanın tapesini de yayınladı. Doğan, "Fenerbahçe, geçen hafta bu maçta görev yapacak olan 1 hakemi eleştirdi, diğer 1 hakemi de eleştirmedi. Bu eleştirilmeyen 'değerli' hakemin neler yaptığı da ortada. Bu değerli hakemin 'tapelerde' Fenerbahçeli yöneticiler ile neler konuştukları da ortada" dedi. Sedat Doğan, "Bizim sahamızda olan olaylar karşısında sahamız kapandıysa şimdi Fenerbahçe'nin de sahasının kapanması lazım, bunu bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Karlı'dan haysiyet vurgusu
Galatasaray Spor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı, Hukuk kurallarının her kulübe ve herkese eşit uygulanmasını istediklerini söyledi. Karlı, "Federasyon yöneticileri varoluş nedenlerini sorgulamalı. TBF yöneticilerine, Disiplin Kurulu üyelerine, hakemlere bir şey söylemek istiyorum; biz sizden tek bir şey istiyoruz, haysiyetli davranmanızı. Hukuk kurallarını eşit ve tarafsız uygulayın" şeklinde konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...