Burak dünyaevine girdi; Başbakan telefonla tebrik etti

/ Kaynak: İHA
Burak dünyaevine girdi; Başbakan telefonla tebrik etti

SPOR Haberleri  / İHA

Milli futbolcu Burak Yılmaz, Antalya'da İstem Atilla ile dünyaevine girdi.

Burak Yılmaz, evlilik cüzdanını takım arkadaşı Selçuk'un elinden bu yıl 4. yıldızı takma şartıyla alabildi. Nikah sonrasında ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Burak Yılmaz'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Antalya Kaleiçi'ndeki Arma Clüp'te düzenlenen düğünde Burak Yılmaz'ı takım arkadaşlarından Selçuk İnan, Yekta, Veysel, Emre Çolak, Ceyhun, Fenerbahçe'den Caner Erkin, Trabzonsporlu Olcan Adın, Beşiktaşlı Uğur Boral, Antalyasporlu Serkan Balcı, Eskişehirsporlu Necati Ateş, teknik direktör Yılmaz Vural ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

Düğünde Burak-İstem çiftinin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıyarken, Selçuk İnan damadın, Manolya Yılmaz, Ali Egesel ve Oktay Kiremitçi de gelinin şahitliğini yaptı. Kıyılan nikah sonrasında ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Türel'in telefonundan Burak Yılmaz'ı arayarak tebrik etti.

YILMAZ: "HAYATIMIN EN ANLAMLI GOLÜ"

Burak Yılmaz, hayatının en mutlu günlerinden biri olduğunu belirterek, "Bugün hayatımın en anlamlı golünü attım. Bunda yine Selçuk İnan'ın asisti vardı. Bizi yalnız bırakmadınız, hepinizden Allah razı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum. Aileme ve eşime de çok teşekkür ediyorum. Allah'ım bana hem iş hayatımda hem özel hayatımda şans nasip etti. Eşime teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

EVLİLİK CÜZDANI SELÇUK'TAN

Burak Yılmaz evlilik cüzdanını takım arkadaşı Selçuk İnan'ın elinden aldı. İnan cüzdanı vermeden önce, "Burak'tan daha heyecanlıyım. Bir şartla cüzdanı veririm. Buradan söz versin bu sene 4. yıldızı takacağız. Bu benim basit asistim oluyor. İlk defa pas atmaya gerek kalmadan gol oldu. Benim kardeşimden öte sevdiğim arkadaşım eşi ile mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Düğün törenine sporun yanı sıra siyaset ve sanat camiasından ünlü isimlerin de bulunduğu yaklaşık 500 davetli katıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...