Ünal Aysal, 'Yeni hocamız genç ve hırslı olmalı HEYECAN LAZIM'

Ünal Aysal, 'Yeni hocamız genç ve hırslı olmalı HEYECAN LAZIM'

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, "Tribünleri ayağa kaldıracak güçlü bir karakter, takımı başarıya koşturabilir" diye konuştu

Teknik direktör arayışlarını sürdüren ve Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan olumsuz cevap alan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal net mesajlar verdi. Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi, kendilerine yeni bir güç gerektiğinin altını çizerek, "Tribünleri ayağa kaldıracak, genç, agresif ve hırslı bir teknik direktörle çalışmak istiyoruz. Takımdaki çilekleri yönetebilecek güçlü bir karakter olmalı" ifadelerini kullandı. Ünal Aysal, Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının hemen ardından "Alman ya da Hollanda ekolüne sıcak bakıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Seedorf sesleri

Milan Teknik Direktörlüğünden ayrılan Seedorf'un şu anda G.Saray'ın 1 numaralı adayı olduğu belirtiliyor. İtalyan basınında yer alan iddialara göre Hollandalı çalıştırıcı ile Galatasaray ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Seedorf'un, Başkan Ünal Aysal'ın teklifini olumlu karşıladığı ve İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında. Galatasaray'ın listesinde bulunan diğer teknik direktör adayları arasında ise şu anda boşta bulunan Hollandalı Teknik Adam Martin Jol ve Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw bulunuyor. Alman çalıştırıcının, Dünya Kupası sonrasında görevini bırakması bekleniyor.

Kerimoğlu veda etti
Galatasaray'da Teknik Direktör Mancini ile yolların ayrılmasından sonra şimdi de yardımcısı Tugay Kerimoğlu istifa kararı aldı. Mancini'nin istifasını Antalya'da 'Pro Lisans Kursu'nda öğrenen Kerimoğlu, önceki gün kulübün İdari Menejeri Cenk Ergün ile konuşarak görevinden ayrıldığını söyledi. Tugay Kerimoğlu Adnan Polat'ın Başkanlığı döneminde Alt Yapı Genel Koordinatörlüğü'ne getirilmiş, Rijkaard'ın gönderilmesinin ardından Hagi ile birlike çalışmıştı. Bülent Ünder ile son 8 haftada görevini tamamlayan Tugay Hoca, Fatih Terim'in göreve gelmesiyle Scout ekibinin başına getirilmişti. Mukavelesinin bitimiyle görev almayan Kerimoğlu, Mancini'nin yardımcılığına getirilmişti. Tugay Kerimoğlu istifanın ardından yaptığı açıklamada, "Madem yeni bir ekip göreve geliyor, Ben de Galatasaray'ın önünü açmak ve her zaman gurur duyduğum Galatasaraylılık duruşu ile istifa ediyorum. Bu istifa tamamen Galatasaray'ın menfaati içindir. İhtiyaç duyulduğu 2 ayrı dönemde görev aldığım kulübümden bir diğer ayrılış sebebim ise yola tek başıma devam isteğidir. Artık teknik direktörlük yapmak istiyorum" dedi.
BAHADIR ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...