Lanzini bitiyor

Lanzini bitiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, River Plate'in 6 milyon avroluk bonservis bedeli isteğini 4.5 milyon avroya kadar düşürdü. Arjantinli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi kafasına koyan ve transfer çalışmalarını bu doğrultuda yöneten Beşiktaş'a Güney Amerika'dan iki sevindirici haber geldi. Forvet ve ofansif orta saha konusunda Lanzini ve Mitroglou isimlerinde yoğunlaşan siyah-beyazlılar, River Plate kulübüyle Lanzini'nin bonservisi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağladı. 4.5 milyon avroluk bonservis ödemesiyle River Plate'in genç futbolcusunu kadrosuna katacak olan siyah-beyazlılar, ilk yıl için 1.5 milyon avro ve her yıl 100 bin avroluk artışla Arjantinli oyuncuyu 3 yıllık sözleşmeye ikna etti. nbsp;Gelecek hafta resmi açıklamayı yapması beklenen siyah-beyazlılar, forvet konusunda da Mitroglou'da karar kıldı. Transferleri Almanya kampına götürmek için elini sıkı tutan Beşiktaş, Yunan futbolcunun bonservisinin yüksek olması nedeniyle Fulham'dan 1 yıllık kiralanmasına karar verdi. nbsp;
Moledo tamam ama…
Yunanistan Milli Takımı'yla Brezilya'da olan Mitroglou'nun da siyah-beyazlı takımda oynamaya sıcak bakmasıyla Beşiktaş, Güney Amerika'dan iki sevindirici haberi almış oldu. Ancak yüksek bonservis bedeli sebebiyle Mitroglou'yu kiralamayı düşünen Beşiktaş, bu transferin gerçekleşmemesi halinde de Brezilyalı forvet Fred'e yönelecek. Stoper için de Moledo'yla anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Ukrayna'daki karışıklıklar yüzünden henüz Metalist Kharkiv'le resmi temas kuramadı. ? Hüseyin EROĞUL


KIRAN KIRANA PAZARLIK
Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren ve bu yüzden yıldızlarını gözden çıkaran River Plate, Beşiktaş'la yaptığı görüşmeler sonucunda ilk başta istediği 6.5 milyon avroluk isteğinde indirim yapmak zorunda kaldı. Önder Özen'in Güney Amerika seyahati sonrasında gündeme aldığı genç oyuncuya Beşiktaş forması giydirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, yaptığı pazarlıklar sonrasında 4.5 milyon avroya Arjantin ekibiyle anlaşma sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...