Sıla, Açıkhava'yı coşturdu!

Sıla, Açıkhava'yı coşturdu!

MAGAZİN Haberleri

Çok geniş bir repertuarla izleyicileriyle buluşan güzel şarkıcı Sıla, geceye yeni albümünden 'Vaziyetler' ile hızlı bir başlangıç yaptı.

Hayranları, konserden saatler önce kapıda uzun kuyruklar oluşturdu. BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserde Sıla'yı izlemeye gelenler merdivenler de dahil her yeri doldurdu. Konser boyunca sevilen tüm şarkılarını seslendiren Sıla parçalarını konser alanını dolduran 4000'i aşkın seyirciyle hepbir ağızdan söyledi.


BEDÜK SÜRPRİZİ
Sıla'nın Bedük sürprizi geceye damga vurdu. sevilen parçalarından 'Alain Delon'u söylerken birden sahneye Bedük sahneye çıkıp sözlerini kendisinin yazdığı Marlyn Monroe benzetmeli şarkısını beraber seslendirdi.


HAYRANINI KIRMADI SAHNEYE DAVET ETTİ
Konser esnasında bir hayranı Sıla'ya seslenerek "Sana aşığım. Seni bir kere öpebilir miyim?" diye sordu. Güzel şarkıcı hayranının isteğini geri çevimeyerek onu sahneye davet etti. Sıla'nın elini öpen hayranı mutluluktan ne yapacağını bilemeyince sahnede donakaldı. Konserini 'Vaziyetler' parçası ile sonlandıran Sıla'yı seyircisi kolay kolay bırakmadı. Alkışlar ve tezahuratlar kesilmeyince sanatçı 'Zor Sevdiğimden' ve 'Kafa' parçalarıyla bir kez daha sahneye döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...