Tuchel'e Mancini tarifesi

Tuchel'e Mancini tarifesi

SPOR Haberleri

Alman çalıştırıcı, tıpkı Mancini gibi Süper Lig, Türkiye Kupası ve Devler Ligi'nde başarıya özel prim alacak.

Galatasaray teknik direktörlük arayışlarında adım adım sona yaklaşıyor. Son olarak Bundesliga takımlarından Mainz'ı çalıştıran Thomas Tuchel ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılılar, Hamburg'un devreye girmesi ile atağa kalktı. Galatasaray, ilk görüşmede Alman teknik adama 3 sezonluk sözleşme önermiş ve yıllık 1.7 milyon avro ücret vereceklerini ifade etmişti. Dün bir kez daha Tuchel ile temas kuran sarı-kırmızılılar, sözleşmeye özel maddeler koyacağını açıkladı. Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz haftalarda görevinden ayrılan Teknik Direktör Roberto Mancini'yi ikna etmek için bu yolu seçmişti. Buna göre genç çalıştırıcı da Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası kazanılmasında ekstradan para kazanacak. Aynı şekilde Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması, çeyrek final ve üstü için de başarı primleri belirlendi ve Alman çalıştırıcıya iletildi.
OLUMLU CEVAP BEKLENİYOR
Galatasaray'ın bu özel sözleşme ile Tuchel'den birkaç gün içinde "tamam" cevabını alması bekleniyor. Ancak bundan da önemli olan Alman çalıştırıcı, Mainz'lı yöneticilerle bir araya gelerek sözleşme fesih bedelini minumum seviyeye çekmeye çalışacak. 2009 yılında Mainz'ın başına geçen genç teknik adam, Bundesliga'da 170 karşılaşmada 65 galibiyet 44 beraberlik ve 61 yenilgi yaşadı. Tuchel, takımının iki kez Avrupa Ligi'nde mücadele etmesini sağlamıştı. Almanya Futbol Federasyonu da Joachim Low'ün, Dünya Kupası sonrasında takımı bırakması halinde Thomas Tuchel'i adaylar arasında görüyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...