Fabio Capello faturayı Cüneyt Çakır'a kesti

Fabio Capello faturayı Cüneyt Çakır'a kesti

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası'na tamam ya da devam niteliğindeki maçtan Cezayir mutlu ayrılırken, Rusya'nın hocası Capello faturayı maçın hakemi Cüneyt Çakır'a kesti.

Rusya Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello, Cezayir karşılaşmasının ardından bomba açıklamalarda bulundu ve hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Bir üst tura yükselmesi için Cezayir'i mağlup etmesi gereken Rusya, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayınca turnuvaya veda etti. Cezayir sahadan 1-1'lik beraberlkle ayrıldı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Capello, "Hayal kırıklığına uradım. Hakemler hakkında hiçbir zaman konuşmadım ama daima Rusya'nın karşısında oldular" ifadelerini kulllandı. Cezayir maçında bir penaltılarının verilmediğini söyleyen Capello, "Bir penaltımız vardı. Tüm hakemlerin neden bize karşı böyle davrandığını anlamıyorum" şeklinde konuştu. Rusya, EURO 2012'nin ardından Dünya Kupası'nda da gruplardan çıkamaması, ülkede büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. (Kaynak: Sporx)


CEZAYİR RUSYA MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

CEZAYİR RUSYA MAÇI GOLLERİ İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI nbsp;İZLE

DÜNYA KUPASI PUAN DURUMU

DÜNYA KUPASI MAÇ FİKSTÜRÜ-PROGRAMI

DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

Eşleşmenin böylesi
Almanya Cezayir
Dünkü sonuçlardan sonra 2. turda Almanya-Cezayir, Belçika-ABD eşleşmeleri gerçekleşti. Almanya-Cezayir maçı 30 Haziran'da, saat 23.00'te oynanacak. Belçika-ABD ise 1 Temmuz'da saat 23.00'te karşı karşıya gelecek. 1982 Dünya Kupası'nda gruplarda Cezayir o zamanki Batı Almanya'yı 2-1 mağlup etmişti. Ancak son maçlarda Avusturya önünde 1-0 kazanması yeterli olacak olan Almanya golünü atmış, sonrasında iki takım da atak bile yapmayarak maçı bu sonuçla bitirip birlikte tur atlamış, Cezayir elenmişti. nbsp;

nbsp;Fabio Capello faturayı Cüneyt Çakır'a kesti
nbsp;Fabio Capello faturayı Cüneyt Çakır'a kesti



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...