Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile evlendi mi?

Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile evlendi mi?

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir yakın arkadaş olan Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile gizlice evlendi mi? Gülşen'in parmağındaki alyans nikahlandıklarının simgesi mi, işte o iddia...

Magazin gündemine damga vuran iddia Gülen evlendi mi? Ünlü şarkıcı Gülşen aranjör sevgilisi Ozan Çolakoğlu'yla evlendi mi, işte o iddialar... Sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile Los Angeles'a giden Gülşen, havalimanında parmağında alyansıyla görülünce magazin kulislerinde ikilinin gizlice evlendiği konuşulmaya başlandı.Pop müziğin ünlü ismi Gülşen, önceki gün uzun süredir yakın arkadaşı olan aranjör Ozan Çolakoğlu'yla ABD'nin Los Angeles şehrine uçtu.İkili Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nda görülürken Gülşen'in parmağındaki alyans dikkat çekti.Habertürk'ün haberine göre; beraberlikleri boyunca hiçbir şekilde "Beraberiz" açıklaması yapmayan ve ilişkilerini sözlü olarak kabul etmeyen çiftin gizli nikâh kıydığı iddia edildi.Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, yaklaşık üç yıldan beri yakın arkadaşlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...