Trabzon'dan karşı atak

Trabzon'dan karşı atak

SPOR Haberleri

Olcan'ı G.Saray'a veren yönetim, takasta alamadığı tecrübeli futbolcu için 2 milyon avroluk yeni bir teklif sundu

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Trabzonspor, Olcan Adın'ın ardından Yekta Kurtuluş için de masaya oturdu. Olcan Adın'ın transferi karşılığında Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş artı 3.5 milyon avro isteyen Trabzonspor, sarı-kırmızılı yönetimden olumsuz cevap almasının ardından alternatif planlarını devreye sokmuştu. Yekta transferi için ısrarcı olan bordo-mavili kulüp, Galatasaray'a 2 milyon avroluk yeni bir teklif sundu.
Trabzonspor'un teklifini değerlendirmeye alan ancak Yekta'nın bonservis bedelini 3.5 milyon avro olarak belirleyen sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcunun geleceği hakkındaki kesin kararı yeni teknik direktörün belli olması ve hazırlayacağı rapor sonrasında verecek. Galatasaray ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Yekta Kurtuluş, 3 yıl önce Kasımpaşa'dan 3 milyon 750 bin avro karşılığında transfer olmuştu. Bu arada Trabzonspor yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in 13 Temmuz'da Trabzon'da olması bekleniyor.


Özer için bonservis pazarlığı
Trabzonspor devre arasında 1.5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı'nın bonservisini almak için Kasımpaşa ile görüşmelere devam ediyor. 1 milyon 500 bin avroluk satın alma opsiyonunu aşağıya çekmek isteyen bordo-mavililerin Özer'in bonservisinin birkaç gün içerisinde alabileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...