Emre Can, resmen imzaladı! İlk sözler...

Emre Can, resmen imzaladı! İlk sözler...

SPOR Haberleri

Liverpool, Türk asıllı orta saha oyuncusu Emre Can'ı resmen kadrosuna kattı. Emre Can, imza sonrası şampiyonluk isteğini dile getirdi.

Bugün kontratındaki ufak pürüzlerinde giderilmesiyle, imzalar atıldı. Liverpool, anlaşmayı resmi twitter hesabından paylaştı.
Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'ten Bayer Leverkusen'e transfer olan Emre Can, Alman ekibindeki performansıyla dikkatleri çekti. Liverpool da Türk asıllı yıldızın performansından etkilenerek 12 milyon euroluk bir bonservis ödemesi yaptı. Emre Can, yaptığı açıklamada; "Takım bu sezon ligde ikinci oldu, ben Liverpool forması ile Premier Lig'de şampiyon olmak istiyorum. Buraya gelmek benim için çok kolay bir karardı. Brendan Rodgers ile yazıştık. Benim için bu konuşmalar çok önemliydi. Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum ve burada ilk 11'de forma giymek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Liverpool muhteşem bir kulüp ve taraftarlar belki de dünyanın en iyisi. Sahaya çıkacağım ilk maçı iple çekiyorum. Anfield'ı çok merak ediyorum" dedi. Liverpool menajeri Brendan Rodgers ise; "Emre heyecan verici bir yetenek ve onu Liverpool'a getirebildiğim için çok mutluyum. O kariyerinin gelişim için ve daha iyi bir oyuncu olmak için Liverpool'da oynamak istedi" diyerek görüşlerini bildirdi. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...