Vahid Halilhodzic transfere doymuyor

Vahid Halilhodzic transfere doymuyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Boşnak hocası, yönetimden biri forvet, biri de orta saha olmak üzere 2 oyuncu transferi daha istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yapılan transferlere rağmen şampiyonluk yarışı için kadronun güçlendirilmesi gerektiğini savunuyor. Bordo-mavili yöneticilere bu konudaki talebini ileten Boşnak teknik adam, forvet, orta saha ve savunmaya birer takviye daha istediği öğrenildi. Halilhodzic'in istediği transferleri gerçekleştirmek için yoğun şekilde çalışan bordo-mavili yönetim, "Her konuda anlaşmaya vardık" dediği Liverpool'un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure'nin kulübünde kalacağını açıklaması sebebiyle sıkıntıya girdi. Halilhodzic'in ısrarla istediği oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun zamandır çaba harcayan yönetim, Fildişi Sahilli futbolcunun bu kararından sonra yeni bir arayışa girdi. Karadeniz ekibi orta saha için Mehmet Ekici, forvet için ise Mevlüt Erdinç ile görüşmelerine devam ettiği belirtildi. nbsp;
Bu arada Halilhodzic'in antrenmanlardaki agresif tavırları devam ediyor. Ligin başlamasna kısa bir süre kala verdiği mesajlarla dikkat çeken Boşnak hoca, öğrencilerine biraz gözdağı biraz da destek veriyor. Elinde sadece 11 forma olduğunu söyleyen Halilhodzic, "Beni o kadar zorlayın ki, formayı dağıtırken yorulayım. Benim için en güzel yorgunluk bu olacaktır. Fakat kolay karar vermeye iterseniz, işte o zaman bir sorun var demektir. Ben 11 formayı dağıtırken en az 22 kez düşünmek istiyorum" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...