Di Maria'ya Ronaldo tarifesi

Di Maria'ya Ronaldo tarifesi

SPOR Haberleri

Manchester United, anlaştığı Di Maria için, Ronaldo'nun transferinde Real Madrid'in ödediği aynı ücreti İspanyol kulübüne ödeyeceği belirtildi

Marca gazetesi, Manchester United'ın Angel di Maria'nın transferi için Real Madrid kulübüne 75 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı. İngiliz kulübü ayrıca başarıya bağlı olarak 5'er milyon Euroluk üç taksitle de bonus ödemeyi taahhüt etti. Bu rakamlar birleştiğinde Manchester United'ın kasasından Di Maria için toplam 90 milyon Euro çıkmış olacak. İspanyol basınına göre Real Madrid'in Cristiano Ronaldo'yu Manchester United'dan transfer ettiğinde aynı ücreti İngiliz kulübüne ödemişti. 90 milyon Euroluk rakamın Real Madrid tarihinin en büyük satış geliri olduğu belirtiliyor. Arjantinli milli oyuncunun Manchester ile 5 yıllık anlaşmaya vardığı ve her yıl için 7 milyon Euro net para kazanacağı öğrenildi. Bu arada spor yazarları, Real Madrid'de 4 yıl boyunca başarılı bir grafik çizen Di Maria'nın satılmasının arkasındaki tek gerçeğin Kolombiyalı James Rodriguez transferi olduğuna dikkat çektiler. 2010 yazında Benfica'dan Real Madrid'e 30 milyon Euro'ya transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, İspanyol devi ile 4 sezonda 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 La Liga şampiyonluğu, 2 Kral Kupası şampiyonluğu, 1 de İspanya Süper Kupası şampiyonluğu kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...