Sarıyer'de silahlı market soygunu - İZLE

/ Kaynak: İHA
Sarıyer'de silahlı market soygunu - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sarıyer'de girdiği markette kapüşonuyla yüzünü gizleyen zanlı, kasiyeri silahla korkutarak kasadaki paraları alıp kaçtı.

Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı. nbsp;Olay, dün saat 20.35 sıralarında Sarıyer'de bulunan bir markette yaşandı. Yüzünü kapüşonuyla gizleyip, markete gelen bir şüpheli, kasiyer Ş.Ş.'yi (23) silahla korkutup, kasada bulunan 500 TL'yi alarak kaçtı. Olayın ardından ihbar üzerine harekete geçen polis, zanlı M.B.'yi (25) yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlı, işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.
SOYGUN ANI KAMERADA
Markette yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, yüzünü gizleyen zanlının markete girip, kasaya yöneldiği görülüyor. Kasiyerin yanına giden zanlı, kıyafetinin altına gizlediği silahı gösterip, paraları istiyor. Kasiyerin uzattığı parayı cebine koyan soyguncu, daha sonra marketten ayrılıyor.
nbsp;##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...