Yalçın Akdoğan: "Bayrağı biz devraldık"

Yalçın Akdoğan: "Bayrağı biz devraldık"

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan iken başdanışmanı olan ve Davutoğlu hükümetinde Başbakan Yardımcılığı'na getirilen Yalçın Akdoğan'dan açıklama geldi.

Ahmet Davbutoğlu kabinesinde Başbakan Yardımcısı olarak yer alan Yalçın Adoğan'dan ilk açıklama geldi.


"Sayın Başabakan ve Cumhurbaşkanına duydukları güvenden dolayı, emaneti teslim ettikleri için teşekkür ederim" diyen Akdoğan, "Rabbim mahçup etmesin" şeklinde konuştu.


"El birliğiyle, hizmet davasının neferi olarak yolculuğa devam ediyoruz" diyen Akdoğan, devir teslim töreninin de saat 15.00'de yapılacağını söyledi.


"Rabbim yolumuzu açık etsin" ifadesini kullanan Akdoğan, "Gelen ve giden arkadaşlarımızın hepsi değerli. 12 yıldan bu yana çok önemli görevler yaptılar ve bunalara devam edecekler. Bu bir bayrak devir teslimidir ve aynı ekipte olanlar arasında yapılır. Futbol maçı gibi; teknik direktör kimiini oynatır, kimini de tribünde bekletir" diye konuştu.


Akdoğan, ilk görevlerini ne olacağı sorusuna da, "Devir teslimi yapalım. Hükümet programı hazır, eylem planlarını da hazırlayıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yalçın Akdoğan: "Bayrağı biz devraldık"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...