Arınç net konuştu: İkinci bir devlete müsaade etmeyiz

/ Kaynak: AA
Arınç net konuştu: İkinci bir devlete müsaade etmeyiz

GÜNDEM Haberleri  / AA

TBMM Genel Kurulu'nda, 62. hükümet programının üzerindeki görüşmelerinde söz alan Bülent Arınç net konustu: 'İkinci bir devlete müsaade etmeyeceğiz.'

TBMM Genel Kurulu'nda, 62. hükümet programının üzerindeki görüşmeler başladı. Meclis'teki görüşmelerde söz alan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bir devlet vardır; ikinci bir devlete, ikinci bir yargıya, ikinci bir bürokrasiye, ikinci bir otoriter sisteme bu ülkede müsaade etmeyeceğiz. Biz bir hukuk devletiysek, bu ülkenin bürokrasisi bellidir, otoritesi bellidir, yargısı bellidir. Bunun ikincisine, üçüncüsüne müsaade edersek, ortada ne AK Parti kalır, ne CHP kalır, ne MHP kalır, ne HDP kalır" dedi.
Arınç net konuştu: İkinci bir devlete müsaade etmeyiz
Arınç çözüm sürecine yönelik çalışmaların yeni hükümet döneminde de devam edeceğini söyledi. Sürecin parlamentoya geleceğini ve herkesin haberi olacağını belirten Arınç, "Bunu hep birlikte yapacağız. Artık bu kanun bir çerçeve kanundur. Yol haritası da buna göre yapılacaktır. Bazı konuların özelliği nedeniyle konuşmak durumunda değiliz ama bu işin ilgilileri bilgi sahibi olacaktır" değerlendirmesini yaptı.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...