Medcezir dizisine Kore'den ödül

Medcezir dizisine Kore'den ödül

MAGAZİN Haberleri

Star TV'nin en çok izlenen dizisi Medcezir'e 9. Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde En İyi Dizi dalında Gümüş Ödül'e layık görüldü.

Uluslararası dizi sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde dünya çapında iddialı rakiplerinin arasından 2.'liğe layık görülen Medcezir'in ödülünü 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında yarışan başrol oyuncularından Çağatay Ulusoy ve senaryo yazarı Ece Yörenç aldı. Ulusoy'un Korece "Dost ve kardeş ülke Kore, merhaba. Hepinizi seviyorum, çok teşekkür ederim" sözleri büyük alkış topladı. Ulusoy konuşmasına İngilizce devam etti. Ödül töreninden bir gün önce Medcezir dizisi için özel bir gösterim düzenleyen Seul Drama Ödülleri Organizasyon komitesi, gösterim sonrası için de bir nbsp;de söyleşi organize etti. Söyleşiye katılanlar arasında Çağatay Ulusoy'un ismini en doğru telaffuz edebilen kişi, ödül törenine davetiye kazandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...