Beşiktaş'tan 5 futbolcu ile masaya oturacak

Beşiktaş'tan 5 futbolcu ile masaya oturacak

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, sözleşmeleri Haziran 2015'te bitecek olan 5 futbolcusuyla masaya oturmaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ta sıra iç transfere geldi. 1 Eylül'de kapanan transfer döneminde kadrosuna Demba Ba, Jose Sosa ve Cenk Tosun'u katan; geçen sezon kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre ile Ramon Motta'nın bonservislerini alan siyah-beyazlılar, bir sonraki sezonun planlamasını yapmaya başladı.


Beşiktaş yönetimi, mukaveleleri bu sezon sonunda tamamlanacak 5 futbolcusuyla masaya oturmaya hazırlanıyor. Haziran 2015'te kontratları bitecek olan Mustafa Pektemek, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Ersan Gulüm ve Cenk Gönen ile yeni anlaşma imzalamak isteyen yönetim, önümüzdeki 2 ay içinde oyuncuları ile görüşmeler yapacak.


Futbolcular ve menajerleri ile anlaşmaya çalışacak olan Beşiktaş yönetimi, yeni sözleşmeleri 2015 yılından önce imzalattırmayı hedefliyor.


2008'den bu yana aralıksız olarak Beşiktaş forması giyen ve mukavelesi 2015'te sona erecek olan Tomas Sivok için ise kesin karar verilmedi. Çek futbolcunun bu sezon göstereceği performansı değerlendirecek olan teknik heyet, tecrübeli stoper ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamamanın kararını sezon sonunda verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...