Pek çok teklif alan eski Fenerbahçeli Baroni nereye gidecek?

Pek çok teklif alan eski Fenerbahçeli Baroni nereye gidecek?

SPOR Haberleri

Bonservisi elinde olan Cristian Baroni'ye başta ülkesi olmak üzere bir çok teklif var.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran ortasaha oyuncusu Cristian Baroni, Rus ve Yunan takımlarının kıskacında... Brezilyalı oyuncuyu, Spartak Moskova'nın yanısıra, Yunan ekibi PAOK da transfer etmek istiyor.


Rusya'dan Spartak Moskova ve Yunan ekibi PAOK, Brezilyalı ön liberoyu kadrosuna katmak istiyor. nbsp;Ülkesine dönmek istemeyen 32 yaşındaki tecrübeli orta saha, Spartak Moskova'nın transfer teklifine sıcak bakıyor.


Fenerbahçe'ye 2009 yılında Corinthians'tan transfer olan Baroni, sarı laciverli forma altında 5 sezonda ligde 138 maça çıktı. Brezilyalı oyuncu, sarı lacivertli forma altında 18 gol ve 16 asistlik performans ortaya koydu.


Brezilyalı oyuncu gibi bonservisi elinde olan Yobo ve Beşiktaşlı Hugo Almeida'da 14 Eylül'e kadar FIFA'nın tanıdığı istisnai durumdan yararlarak transfer olabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...