İşte IŞİD lideri Bağdadi'nin cesedi!

İşte IŞİD lideri Bağdadi'nin cesedi!

DÜNYA Haberleri

Son günlerde IŞİD lideri Bağdadi'nin öldürüldüğü haberleri dünya gündeminde sıklıkla yer alıyor. Bu kez iddiayı destekleyebilecek bir de kanıt söz konusu.

Telafer kentine düzenlenen saldırıda öldürüldüğü iddia edilen IŞİD lideri Bağdadi'nin fotoğrafını yayımlandı.IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadinin Irak'ın Telafer kentine düzenlenen IŞİD saldırısında öldürüldüğü belirtiliyor.Irak kaynaklarının gerek sosyal medyada gerekse de internet sitelerinde Bağdadinin öldürüldükten sonraki fotograflari olduklarını iddia ettikleri fotoğrafları yayınlanırken özellikle haberin NATO toplantılarının olduğu gün verilmesi ve hala bağımsız kaynaklarca doğrulanmadığı ifade ediliyor.Bağdadi'nin iki hafta önce de öldürüldüğü dile getirilmiş yerine de Ebu Muslim'in getirildiği ifade edilmişti. Ancak bu haber de bağımsız kaynaklar tarafindan doğrulanmamıstı. Milliyet
İşte IŞİD lideri Bağdadi'nin cesedi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...