Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde!

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Mogaz, Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Hentbolda, Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3. Grup'ta yer alan Beşiktaş Mogaz, ikinci maçında Romanya'nın HCM Constant takımını 34-25 yenerek, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Hasselt Spor Salonu'nda Belçika şampiyonu Hubo Initia Hasselt'in evsahipliği yaptığı eleme turu ilk maçına, Norveç temsilcisi Haslum karşısında çıkan ve rakibini 29-22 yenen siyah-beyazlılar, bugün ise Romanya'nın HCM Constant ekibiyle mücadele etti.

Müsabakaya hızlı başlayan Beşiktaş Mogaz, Ozan Arifoğlu ile etkili olduğu ilk yarıyı 18-12 önde tamamladı. İkinci yarıda hücumdaki etkili oyununu devam ettiren siyah-beyazlılar, kaleci Yunus Özmusul'un da etkili performansıyla maçı 34-25 kazandı.

Grup eleme müsabakalarını lider bitiren Beşiktaş Mogaz, Barcelona, Kobenhavn, Alingsas, Wisla Plock ve Flensburg'un bulunduğu EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele edecek.

Müfit Arın: "Tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için çok mutluyuz"

EHF Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçerek gruplara kalan Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Belçika'da düzenlenen ön eleme turunda karşılaştığı Norveç ekibi Haslum ile Romanya'nın ?HCM Constant takımını yenerek gruplara kalmayı başaran siyah-beyazlıların antrenörü Arın, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş olarak amaçlarının her zaman ilkleri başarmak olduğunu belirten Müfit Arın, şu ifadeleri kullandı:

"Tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımızın desteğiyle maçı kazandık. Yunus, iki maçta da güzel işler yaptı. Kalemizden çıkardığı toplarla rakibin moralini bozdu. Hücumda da çok etkili pozisyonlar yakalamamızı sağladı. Tarihimizde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için çok mutluyuz."

Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...