Vahid Halilhodzic: Yüreğinizi koyun

Vahid Halilhodzic: Yüreğinizi koyun

SPOR Haberleri

Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncularına nasihat eden Halilhodzic, "Büyük takım oyuncusunu olduğunuzu gösterin" dedi

Trabzonspor'u şimdiden Fenerbahçe maçı heyecanı sardı. Bir taraftan rakiplerini ezberleyen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, diğer taraftan da yaptığı toplantılarla oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Takımda birçok ismin yeni olması sebebiyle Fenerbahçe maçlarının önemini anlatan Boşnak teknik adam, dün de saha ortasında topladığı oyuncularına nasihat etti. "Bizim için önemli olan takım ruhunu yakalamak" diyen Halilhodzic, "Takımdaşlık böyle zor maçlarda ortaya çıkar. Kalitenizi ve yüreğinizi ortaya koyarak mücadele etmenizi istiyorum. Sonrasında eleştiri yapmanın, ağlayıp sızlamanın bir faydası olmuyor. Her zaman sizi kontrol edemem kendinize dikkat edin ve bu maçı düşünerek çalışın" dedi. nbsp;
Fenerbahçe ile herkesin büyük beklentileri olan bir maça çıkacaklarını belirten Boşnak çalıştırıcı, "Zor bir maç bizi bekliyor. Camia için çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu maçı 2-3 ay sonra oynamak isterdim ama yapacak bir şey yok. Sakat oyuncularımız çok ama hiçbir şeyin arkasına sığınmayacağız" dedi. İlk antrenmanına çıkan yeni transfer Papadopoulos'u da oyuncularına tanıtan Halilhodziç, "O, çok tecrübeli bir futbolcu. Bundan sonra bize yardımcı olacak. Karakteri ile ilgili çok iyi bilgiler aldım. Umarım uyum sorununu çabuk atlatır. Sizin de ona bu konuda yardımcı olmanız gerekir. Bize önemli katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...