Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli ile yeni bir diziye başlıyor

Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli ile yeni bir diziye başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Hazal Kaya yeni bir dizeye başlıyor üstelik Aras Bulut İynemli ile oynayacak peki yeni dizinin adı ne, hangi kanalda yayınlanacak işte cevabı...

Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli ile yeni bir diziye başlıyor. Bu haber Hazal Kaya hayranlarını heyecanlandırdı.Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli Sonay Dizisinde Buluşuyor. zun zamandır ekranlardan uzak olan Hazal Kaya, son olarak geçen yıl A.Ş.K dizisnde rol almıştı. Kendisine teklif edilen bir çok projeyi değerlendiren Hazal Kaya yep yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor.Hazal Kaya yeni sezonda Sonay dizisinde.Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya'nın başollerinde oynayacağı Sonay dizisi yeni sezonda Star Tv ekranlarında olacak. Dizi ile ilgili çok fazla bilgi bulunmazken dizinin Ekim ayında başlayacağı gelen bilgiler arasında. Dizinin Sonay yerine başka bir isimle de yayına girebileceği gelen iddialar arasında.
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...