İntihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler

/ Kaynak: DHA
İntihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eşinin evi terk ettiğini iddia eden bir kişi, balkona çıkarak 7'inci kattan atlamak istedi. Çevredekiler ise intihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler.

Adana'da eşinin kendisini terk ettiğini iddia eden bir kişi, 7'inci kattaki evinin balkonuna çıkarak kendini aşağı atmak istedi. Çevredekiler ise bu intihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler.


Olay merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'ndeki Örnek Apartman'ında meydana geldi. Eşinin kendisini terk ettiğini söyleyen ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, 7'inci kattaki evinin balkonundan atlamak istedi. Balkonun demir korkuluklarından aşağı sarkan genç adam, "Karımı getirin bana" diye bağırdı. Genç adamın yakınları apartmanın damına çıkarak, kendisini ikna etmeye çalıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekibi sevk edildi. CANKUR ekipleri balkonun aşağısına branda açtı. Bu sırada mahalle sakinleri ve yoldan geçenler de meraklı gözlerle olup biteni izlemeye başladı. Bazı vatandaşlar ise çekirdek yiyip, genç adamın balkondan aşağı sarkışını film seyreder gibi izledi. Daha sonra polis, çevredeki kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Polisin apartmanın etrafına güvenlik şeridi çekmesiyle dağılan vatandaşlar, uzaktan da olsa izlemeye devam etti.

nbsp;İntihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler
nbsp;İntihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler


5 SAATTE İKNA EDİLDİ
Saat 21.00 sıralarında evinin balkonundan aşağı sarkıp, bağırmaya başlayan ismi öğrenilemen kişi, saat 02.00 sıralarında yakınları tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. Balkondan saatlerce aşağı sarkan ve eline geçirdiği cam parçasıyla kendisine zarar veren geç adamın karısı ise gelmedi. Uğuray'ın psikolojik tedavi gördüğünü iddia eden komşuları, daha önce de aynı şekilde intihar girişiminde bulunduğunu öne sürdüler.
nbsp;İntihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler
nbsp;İntihar girişimini çekirdek yiyerek izlediler


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...