HSYK seçimlerinde Zekeriya Öz'e kötü haber

HSYK seçimlerinde Zekeriya Öz'e kötü haber

GÜNDEM Haberleri

HSYK seçimlerinde alınan sonuçlar Zekeriya Öz'ün üzerinde bulunan o koruma kalkanının kalktığı anlamına geliyor...

Ergenekon Davası'nı başlatan savcı olarak Türk hukuk tarihine geçen Zekeriya Öz, hukuk alanındaki yapılanma tarafından korunarak yaptığı hukuksuz tüm uygulamaların hesabını vermekten kurtuluyordu.

BOLU'YA DÜZ SAVCI OLARAK ATANDI
Anayasa Mahkeme kararlarıyla sanıkları hukuksuz olarak cezaevinde kalmasına sebep olan Zekeriya Öz, hükümetin yargıdaki yapıyla nbsp;mücadeleye girişmesinin ardından tüm görevlerinden alınarak Bolu'ya düz savcı olarak atanmıştı.

HSYK 3. DAİRE KORUYORDU
Ardından hemen her fırsatta hükümetle mücadele eden ve 17-25 Aralık projelerinin arkasındaki isim olan Zekeriya Öz, yapılan onlarca şikayete rağmen HSYK 3. Dairesi tarafından korunuyordu.

HSYK 3. Dairesi tarafından yapılan bu şikayetler geri çevriliyor, soruşturmaya gerek görülmeden Zekeriya Öz dosyası bir türlü açılamıyordu.

KORUMA KALKANI ARTIK YOK
Son olarak HSYK seçimlerinde alınan sonuçlar Zekeriya Öz'ün üzerinde bulunan o koruma kalkanının kalktığı anlamına geldi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...