Bingöl'deki saldırıyla ilgili 8 kişi adliyede

Bingöl'deki saldırıyla ilgili 8 kişi adliyede

GÜNDEM Haberleri

Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Bingöl'de geçen çarşamba akşamı PKK'lıların düzenlediği ve Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'nun şehit olduğu İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'nın yaralandığı saldırıyla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette 4 gündür süren sorgulamalarının ardından 8 şüpheli bu akşam sıkı güvenlik önlemleri altında önce Bingöl Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanedeki sağlık kontrolünün ardından 8 şüpheli yine yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye götürüldü. Şüphelililerin savcılıkta işlemleri devam ederken, polis adliye çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...