Mahmut Uslu: Barcelona gibi olacağız

Mahmut Uslu: Barcelona gibi olacağız

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin '1 Milyon Üye' çalışmasını değerlendiren Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Hedefimiz Barcelona gibi olmak" dedi.

"Dünya kulübü olmak için taraftarlarımızın Fenerbahçe'ye sahip çıkmasını bekliyoruz" diyen Uslu, "Bu şampiyonluklardan daha önemli. İlk etapta hedefimiz 130 bin üye, ancak yıl sonuna kadar 200 bin kişiye ulaşırsak bu büyük bir başarı olur. Barcelona, 95 bin kişiyle seçime gidiyor. Benfica'da da durum aynı. Biz de 100 bin kişiyle yaparsak işte o zaman büyük kulüp oluruz" ifadesini kullandı. Derbiye de değinen Uslu, "Bizim açımızdan söylüyorum Galatasaray ile biz hakikaten ezeli dostuz, her zaman dost olmayı düşündüğümüz bir kulüp. Sonunda bir yenen oluyor veya berabere kalınıyor. İnşallah biz galip geliriz. G.Saray-Fenerbahçe birbirleri olmadan olamaz. Bu rekabet bize hem maddi ve hem manevi kazançlar getiriyor" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...