Beşiktaş'ta harekat zamanı

Beşiktaş'ta harekat zamanı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Ersan Gülüm ve Cenk Gönen'le görüşmeler için start veriyor

Metalist Kharkiv'den kiraladığı Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın bonservisini alan Beşiktaş, iç transferde de atağa geçecek. Siyah-beyazlı takımda bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan isimlerle önümüzdeki günlerde masaya oturmaya başlayacak olan yönetim, ocak ayı gelmeden imzaları attırmaya çalışacak. Mukavelesi sona erecek olan 4 yerli futbolcuyu da kadrosunda tutmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Mustafa Pektemek ile Almanya ve Avusturya'dan talipleri olan Veli Kavlak başta olmak üzere Ersan Gülüm ve Cenk Gönen'le mukavele yenileyecek. Futbolcularının yuvadan kaçmasını istemeyen siyah-beyazlı yönetim sözleşme şartlarında da iyileştirme yapacak. Teknik Direktör Slaven Bilic'in oynatmayı tercih etmediği oyuncuların başında gelen Uğur Boral ise sezon sonu takımdan ayrılarak Beşiktaş macerasına nokta koyacak.

Belirleyici faktör Bilic

Sözleşmesi bu yıl bitecek yabancı oyunculardan Atiba Hutchinson'la da anlaşma uzatmayı planlayan yönetim, Çek stoper Tomas Sivok'un durumuna ise Hırvat teknik adamdan gelecek rapora göre karar verecek. Bu nedenle Bilic'in Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile her fırsatta görüştüğü ve yeni transfer planını belirlediği ifade ediliyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezonun devre arasında ise Necip, Olcay ve Oğuzhan ile sözleşme yenilemişti.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...