"Fenerbahçe galibiyetlerinden sonra..."

/ Kaynak: AA
"Fenerbahçe galibiyetlerinden sonra..."

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 2-1 biten Fenerbahçe derbisindeki galibiyeti, görevi bırakan kulüp başkanı Ünal Aysal'a armağan ettiklerini söyledi.


Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk, derbi mücadelesini izlemeye gelen taraftarlara teşekkür etti.


Tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinden dolayı maçı statta izlemeyen başkan Ünal Aysal'ın dün akşam kampı ziyaret ettiğini hatırlatan Selçuk, şunları kaydetti:
"Başkanımız, bu maçı kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi. Önce kendimiz, sonra taraftarlar, ondan sonra da kendisi için oynamamızı rica etti. Bu galibiyeti başkanımıza da armağan etmek istiyoruz. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Takım kaptanı olarak içimden bunları söylemek geldi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."


Selçuk İnan, Fenerbahçe derbilerinde alınan galibiyetlerin ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "Fenerbahçe galibiyetlerinden sonra bayram havası yaşanıyor. İnşallah bu mutluluğu sezon sonuna kadar götürebiliriz. Mutluluk bugün yaşandı ama yarın bitmesi gerekiyor. Her maçımız önemli ve zor. Salı günü de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile önemli bir maçımız var. Bundan sonra inşallah bu tür galibiyetleri devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...