Aziz Yıldırım'dan Kartal'a tam destek: Rahat ol İsmail

Aziz Yıldırım'dan Kartal'a tam destek: Rahat ol İsmail

SPOR Haberleri

Derbi mağlubiyeti sonrası eleştiri oklarına hedef olan Kartal'a sahip çıkan Fenerbahçe Başkanı, "Sonuna kadar arkandayız" derken, futbolculara sert çıktı.

Fenerbahçe Yönetimi sezon başında ani bir kararla Ersun Yanal'ın koltuğuna oturttuğu İsmail Kartal'a desteğini sürdürüyor. Süper Lig'in 6. haftası geride kalırken, son şampiyonun sergilediği performans camiayı endişelendirse de yönetimin Kartal'a olan güveni tam. Galatasaray mağlubiyeti de Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının fikrini değiştirmiş değil. Aksine Yıldırım, derbinin ardından eleştiri bombardımanına tutulan İsmail Kartal'a sahip çıktı. İsmail Hoca'yla yaptığı görüşmede, "Rahat ol biz senden memnunuz ve sonuna kadar da arkandayız" diyen Yıldırım, camiaya ise "İsmail bizim öz evladımız. Kendisine güvendik ve takımı teslim ettik. Her ne olursa olsun yola onunla devam edeceğiz. Herkes bunu böyle bilsin, kimse farklı beklentiler içine girmesin" mesajı yolladı.

Eski günleri özleyenler var
Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın da benzer süreçlerden geçtiğini hatırlatan Aziz Yıldırım, "Onları da göreve getirdiğimizde benzer eleştiriler almıştık. Ama sabırlı olduk ve duruşumuzu bozmadık. Bu istikrar bize başarıyı getirdi. İsmail Kartal'ın da başarılı olacağına, Fenerbahçe'yi ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe-Ziraat Bankası voleybol maçındaki Ersun Yanal ve Alex tezahüratlarına ise son derece sinirlenen Yıldırım, "Aynı adamlar, aynı işler... Ersun'a Aykut, Aykut'a Zico diye bağırdılar. Şimdi yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Bu grup Fenerbahçe'nin başarısını istemiyor. Eski günleri özlüyorlar, ama onların güdümünde bir tribün olmayacak" dedi. Yıldırım futbolculara da, "Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Siz de kendinize çekidüzen verin artık" şeklinde set bir mesaj yolladı.
M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...