Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Türkiye kimsenin paralı askeri değil?

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Türkiye kimsenin paralı askeri değil?

GÜNDEM Haberleri

"Türkiye'nin çağrılarını dinlemediler. Şimdi 'Türkiye şunu yapsın' diyorlar. Biz sizin için veya kimse için savaşmayız…"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan çarpıcı çıkış… Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT), Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen 'Uluslararası Medya Eğitim Programı'nın açılışında konuşan Akdoğan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da cevapladı. Çözüm süreci ve Orta Doğu'da devam eden kaos ortamına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, eleştirilere şöyle karşılık verdi: "Türkiye son 10 yıldır her toplantıda 'teröre karşı uluslararası dayanışma ile mücadele edilebileceğini' söylüyor. Ama kimse dinlemedi. Şimdi birileri Türkiye'ye 'Şunu yapsın bunu yapsın' diyor. Türkiye sizin paralı askeriniz mi? Biz sizin için veya kimse için savaşmayız. Gelin birlikte yapalım." nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...