Sınır ötesi doğum!

Sınır ötesi doğum!

YAŞAM Haberleri

Kurtarma seferberliğine çetin kış şartları izin vermedi. sedyeyle Borçka'dan Gürcistan'a götürülen kadın, bir erkek Bebek doğurdu.

Borçka'da yolu kar sebebiyle kapanan Düzenli köyünde doğum sancıları başlayan Feride Balcı için yakınları yardım istedi. Vali Kemal Cirit, yolun açılması ve kadının hastaneye kaldırılması için talimat verdi. 10 kişilik kurtarma ekibinin hamile kadına ulaşmak için greyderler eşliğinde başlattığı çalışma yolun 15. kilometresinde son buldu. Kar kalınlığının 1.5 metreye kadar çıktığı bölgede daha fazla ilerleyemeyen ekipler, paletli ambulans tarafından evinden alınan kadının getirilmesini bekledi. Fakat güneş sebebiyle yumuşayan karda ambulans da ancak 10 nbsp;kilometre ilerleyebildi. Bunun üzerine genç kadının Gürcistan üzerinden Türkiye'ye getirilmesine karar verildi. Gürcistan'a geçtikten sonra sancıları artan Balcı, acilen özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada Gürcü doktorlar tarafından ameliyata alınan kadın, Yusuf adında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Yaşanan film gibi kurtarma operasyon sonrası Balcı çifti, kendilerine yardıma koşan devlet yetkililerine teşekkür etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...