Bağdat'ta bombalı saldırı: 2 ölü!

/ Kaynak: AA
Bağdat'ta bombalı saldırı: 2 ölü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen bombalı saldırıda 2 askerin öldüğü bildirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bağdat'ın güneyindeki Er-Raşid bölgesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 2 asker öldü, 6 kişi yaralandı.
Öte yandan, uluslararası koalisyona ait uçakların Musul kentine düzenlediği hava saldırısında 4 IŞİD militanı ile iki sivilin öldüğü ifade edildi.
Musul Cumhuri Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait uçakların, terör örgütü IŞİD'e yönelik bombardımanında hayatını kaybeden 4'ü militan, biri kadın, biri çocuk 6 ceset hastaneye getirildi.
Irak'ta, IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların haziran ayında Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, IŞİD ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar sürüyor. ABD ve koalisyon güçleri de savaş uçaklarıyla Irak ordusu ve Peşmergeye destek veriyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...