Başbakan telefon operatörü oldu: Alo ben Ahmet çıkarabildin mi?

Başbakan telefon operatörü oldu: Alo ben Ahmet çıkarabildin mi?

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İletişim Merkezi'nde telefonun başına geçen Başbakan, vatandaşlara sürpriz yaptı…

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan vatandaşa 'call center' telefonu… Davutoğlu, Başbakanlık Yeni Bina'da İş Güvenliği Eylem Paketi'ni açıkladığı basın toplantısının ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçti. AK Parti İletişim Merkezi'ni (AKİM) ziyaret eden Başbakan, vatandaşların telefonlarına cevap verdi. Davutoğlu, ilk olarak 6-7 Ekim olaylarında Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'le görüştü. Taziyelerini bildirip "İnşallah, Diyarbakır'a geldiğimizde de görüşürüz" diyen Başbakan Gökgöz'e, oğlunun katillerin yakalanacağı sözünü verdi. Davutoğlu, daha sonra Eryaman'da bir şirkette çalıştığını söylediği bir başka vatandaşla daha telefonda görüştü. "Beni tanıdınız mı?" diye soran Davutoğlu, "Bir kere çözüm sürecine sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Tahmin edin bakalım... AK Parti'de çalışan biri olduğum doğru, tahmin et bakalım. Çıkartıyor musun bir yerden? Ben doğrudan böyle bazen çıkıyorum, ben Başbakan Ahmet Davutoğlu. Şans size nasip oldu. Bana bizzat hislerinizi ifade etmiş oldunuz " dedi.

HDP'NİN TAVRI OLUMLU

Başbakan Ahmet Davutoğlu, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile dün akşam Avustralya'ya gitti. Davutoğlu hareketinden önce soruları cevaplandırırken, HDP heyetinin Çözüm Süreci'ne yönelik açıklamalarına ilişkin, "Niyet tazelenmesine ihtiyaç vardı. Çözüm Süreci'ne olan bağlılığın teyit edilmiş olması olumludur" dedi. G20 Liderler Zirvesi'nde Suriye'deki gelişmeleri de gündeme getireceklerini belirten Davutoğlu, nbsp;ABD Başkanı Obama ile de görüşeceğini kaydetti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...