Sneijder'den çarpıcı itiraf: Sahada yürüyoruz

Sneijder'den çarpıcı itiraf: Sahada yürüyoruz

SPOR Haberleri

"Avrupa'da rakiplerimiz bizden maç başına 10 kilometre fazla koşuyor. Üst düzey bir takım değiliz. Prandelli benden defansif oynamamı istiyor"

Son haftalarda Galatasaray'da inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve gerginliği her halinden belli olan Wesley Sneijder, Hollanda basınına içini döktü. Karabükspor karşılaşmasında oyundan alındığı için Teknik Direktör Cesare Prandelli'ye tepki gösteren yıldız oyuncu, ülkesinin önde gelen dergilerinden Voetbal İnternational'a, Şampiyonlar Ligi ile Süper Ligi kıyasladı ve "Avrupa'da rakiplerin 10 kilometre fazla koştuğunu düşünürseniz, neden kaybettiğimiz basit bir şekilde ortaya çıkar. Bugün zirveye oynayan takımlar en az 120 biz ise 110 kilometre koşuyoruz. Sahada deyim yerindeyse yürüyoruz. Üst düzey bir takım değiliz. Almanya ve İspanya seviyesinde kesinlikle değiliz. Bu duruma herkes alışsın. Her gelen teknik direktör Galatasaray'daki sistemi değiştiriyor" ifadelerini kullandı.
Artık 10 numara değilim!
Kendisiyle ilgili de eleştirilerde bulunan Wesley Sneijder, "Şu andaki performansım eskisiyle karşılaştırılamaz. O zamanlar ben gerçek bir 10 numaraydım. Şimdi bir koşuyorum, bir yürüyorum. Çünkü hocam, her defasında defansif açıdan takımın benim yardımıma ihtiyacı olduğunu söylüyor" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın üst sınıf bir takım olmadıklarını dile getiren Hollandalı yıldız, "Gençlere yatırım yapmak tabii ki çok önemli. Bunu Türkiye'de de görebiliyorum. Galatasaray kulübü herkesi analiz ediyor. Daha iyi seviyelere gelmek için istatistiklere önem veriyorlar" diye konuştu.


GÖZÜNÜ TRABZON'A DİKTİ
Galatasaray'ın yıldızı Sneijder, yarın oynanacak Trabzonspor maçı ile düşüncelerini GS TV'ye değerledirdi. Hollandalı futbolcu, "Zor bir maç olacak. Rakibimiz şimdiye kadar ligde yalnızca 1 maç kaybetti. Biz de evimizde oynadığımız neredeyse her maçı kazanıyoruz. Kendimi çok iyi hissediyorum ve maç için de sabırsızlanıyorum" diye konuştu. Wesley Sneijder, transfer söylentileri için ise "Her zaman söylediğim gibi Galatasaray'da çok mutluyum. Takımımla ve arkadaşlarımla kendimi çok iyi hissediyorum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim" dedi.



Tek idman yaptılar
Galatasaray, yarın Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılılar, idmana gruplar halindeki 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde çift kale maç gerçekleştirildi. Uruguay Milli Takımı kampından dönen Fernando Muslera, özel bir çalışma gerçekleştirdi.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...