Son Umut filmi herkesi ağlattı!

Son Umut filmi herkesi ağlattı!

MAGAZİN Haberleri

The Water Divinier filminin önceki gün galası yapıldı. Seyirciler, 'Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan Russel Crowe'u bayağı Türkleştirmiş' dedi.

OSCAR ödüllü aktör Russell Crowe'un 'The Water Diviner'in (Son Umut) filminin galası önceki akşam Zorlu Center'da yapıldı. Geceye Crowe, başrol oyuncuları Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın yanı sıra cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimleri katıldı. Filmin izleyenler "Çok duygusal. Tamamen bizim hikayemiz. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan, Russel Crowe'u bayağı Türkleştirmiş" yorumu yaptı. nbsp;


40 YILLIK DOST GİBİ
Russell Crowe ve Cem Yılmaz sempatik tavırlarıyla geceye eğlence kattı. Crowe, "Türk izleyicilerinin bu filmi görmelerini çok istiyorum. Umarım etkilenecekler" dedi.


Son Umut herkesi ağlattı!
Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın başrolünü üstlendiği Son Umut filminin galası ünlü akınına uğradı. Film, duygusal sahneleri ile herkesi ağlattı. Oscar ödüllü ünlü aktör Russell Crowe'un merakla beklenen filmi 'The Water Diviner'in (Son Umut) galası önceki akşam Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Russell Crowe'un yönetmenliğini üstlenip başrolleri Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la paylaştığı 'Son Umut' izleyenlerden büyük beğeni aldı. Kırmızı halı geçişiyle başlayan gecede, konuklar şıklıklarıyla göz doldurdu. Crowe, "Öncelikle Türk izleyicilerinin bu filmi görmelerini ve filmin ne anlattığını anlamalarını istiyorum. Umarım onları çok etkileyecektir" dedi. Cem Yılmaz, "Galanın çok görkemli olduğunu düşünüyorum. Sidney'deki galaya ben katılamamıştım ama burada misafirperverliğimizi en iyi şekilde gösterdiğimizi düşünüyorum" dedi. Çanakkale Savaşı'nın 100. yılında gösterimde olacak 'Son Umut', Türkiye'de 26 Aralık tarihinde vizyona girecek.


Galanın dikkat çekenleri
- Hatice Arslan, elbisesi topuğuna dolanınca yardımına yeniden barıştığı sevgilisi Kenan Ece yetişti.
- Yılların usta sanatçısı Nebahat Çehre, kürk konusundaki ustalığını konuşturdu. Çehre, geçtiğimiz günlerde kürk etolü taşıma konusunda zor anlar yaşayan Elif Gönlüm'ün aksine adeta etol taşıma dersi verdi.
- Sunucu Defne Samyeli, galaya sevgilisi TFF Danışmanı Prf. Dr. Emre Alkın ile el ele geldi.
- Şıklık yarışının yaşandığı gecede Gonca Vuslateri ve Burcu Esmersoy, giydikleri derin göğüs dekolteli elbiseleriyle galanın en cesur isimleri oldu.


'Russell'ı Türkleştirmişler'
- Şarkıcı Sertab Erener, "Duygusal bir film, çok ağladık" dedi.
- Kırmızı elbisesiyle göz dolduran Wilma Elles, "Mutlaka gidin seyredin. Herkesi ağlattı. Cem Yılmaz'la Yılmaz Erdoğan müthiş oynamış" dedi.
- Demet Evgar, "Yıllardır söylüyoruz bu toprakların altında işlenmemiş çok hikaye var. O insanlara, hikayelere yazık olur. Bu bir başlangıç oldu" dedi. Evgar, bu başlangıcın bir yabancı tarafından başlatılması yorumuna ise "Yılmaz da Cem de Russell'ı bayağı Türkleştirmiş" açıklamasını yaptı.
- Hatice Arslan, "Savaşın ne kadar anlamsız bir şey olduğunu gösteriyor. Bir anne olarak çocuklara içim katıldı" dedi. nbsp;
- Zafer Algöz, "Bizim hikayemizi Amerikalılar'ın bizden daha iyi çekebilmelerine üzüldüm. Arkadaşlarım adına çok gururlardım" dedi.
Binbaşı Hasan' karakteri ile Avusturalya Oscar'ına aday gösterilen Yılmaz Erdoğan "Filmde oynamak da adaylık da sürpriz oldu, sevinçliyim" dedi..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...