Hıncal Uluç: Melo saatli bomba, satılmalı

Hıncal Uluç: Melo saatli bomba, satılmalı

SPOR Haberleri

Duayen yazar Hıncal Uluç, Galatasaray taraftarının gözdesi Felipe Melo hakkında çok tartışılacak bir görüş ortaya attı.

Brezilyalı futbolcunun her an takıma zarar verecek bir görüntü çizdiğini ifade eden Uluç, "Melo saatli bir bomba. Her maç takımı 10 kişi bırakabilir. 'Ocak ayında adam satacağız' diyorlar ya; liste başına konulmalı" ifadesini kullandı.


Hıncal Uluç'un bugün Fotomaç Gazetesi'nde yayımlanan yazısının bazı bölümleri şöyle:


PRANDELLI İLE BİRLİKTE ALBAYRAK DA GİTMELİYDİ
Abdurrahim Albayrak'ın ilk eylemi ne oldu? "Ben Prandelli'nin arkasındayım" dedi! Şimdi aynı Abdurrahim Albayrak diyor ki "Niye bugüne kadar beklemişiz?" Buna gülmeyeceksin de neye güleceksin! Abdurrahim Albayrak'ın bunu söylediği gazeteci de demiyor ki 'Geldiğinizden beri Prandelli'nin arkasında olan sizsiniz! Bütün Galatasaray camiasının beklentilerini sıfıra indiren sizsiniz! Şimdi ne oldu birden bire başınıza taş mı düştü?' Galatasaray Kongresi kongre değil, yöneticisi yönetici değil! Ama medya da medya değil. Abdurrahim Albayrak bu lafı bana diyecek de orada bırakacağım lafı!..


Koskoca Galatasaray'ın başkan yardımcısına bak ya!.. Bunu diyen adamın arkadan; bir cümle daha etmesi lazım: 'Bugüne kadar hoca değişimin gecikmesinin sebebi benim. Demek ki ben bu koltuğa layık değilim. Allahaısmarladık.' Şimdi tabii Galatasaray'ın futbolunda bir değişiklik var. Değişiklik düşüncede var. Biraz da kısmette var. Kısmet de Melo'nun kupa maçında kırmızı kart görmesi... Elinde Melo olsaydı, Galatasaray nasıl oynayacaktı? Bu kafamda soru işareti...
nbsp;
MELO SEYİRCİYİ TAVLAMIŞ
Çünkü "Melo'nun kırmızı kart görmesinin, Galatasaray'ın en büyük talihi olduğunu" söyledim ve yazdım. Çünkü Hamza böyle bir sorunu yaşamayacak. Melo, Galatasaray'ın başına öyle bir bela ki oynatsan dert, oynatmasan dert... Çünkü seyirciyi tavlamış.
Kenarda tutamazsın. Hele maç biraz sıkıntılı giderse; kıyamet kopar. Adam daha yeni göreve gelmiş. Yok. Cezalı... Ne yapalım!
Hamzaoğlu'nun düşüncesinin ne olduğunu bundan sonra göreceğiz. Galatasaray'da asıl fark Melo'nun olması ya da olmaması...
Galatasaray çift stoperle oynuyor; Chedjou ve Semih ile... Galatasaray'a karşı çift forvetle oynayacak, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil kaç takım var Türkiye'de?
NASIL OLSA BİR TANE ATARIM, MAÇI DA 1-0 KAZANIRIM
İki stoper bu tek forveti karşılamaya yetmiyorsa yanlarında iki de bek varken 'savunmayı biraz daha güçlü kılayım' diye bunların arasına üçüncü stoper gibi Melo'yu koymak bir düşünce... 'Bu savunmanın içine bir de Melo gibi kavgacı, dövüşçü, hırslı bir adam koyarsam ben gol yemem. İleride de iyi adamlarım var. Nasıl olsa bir tane atarım; maçı da 1-0 kazanırım.' Mantıklı görünüyor değil mi?
PUAN CETVELİ ÖYLE SÖYLEMİYOR!
Peki puan cetvelinde ne görünüyor:
Averajı -1... Yani Galatasaray'ın Melo'lu kilit sistemi hiçbir işe yaramamış. Galatasaray koridora dönmüş! Geleni gideni almışlar içeri ki o puan cetvelinde Avrupa'da yediği goller yok. Sezon başından beri Galatasaray'ın yediği gollerin haddi hesabı yok.
Demek ki:
1- 'Melo ile savunmayı kilitleme' düşüncesi hiçbir işe yaramamış. Savunma gene koridor.
Hata varsa başka yerde aramak lazım.
2- Melo saatli bir bomba. Her maç takımı 10 kişi bırakabilir. Lüzumsuz kupa maçında bile kırmızı kart gören bir adam... 'Ocak ayında adam satacağız' diyorlar ya; liste başına konulmalı... Eskişehir ve Akhisar maçlarında Melo'suz oynadı. Bundan sonra 'Melo'yla mı devam edecek yoksa Melo'suz mu devam edecek' onu göreceğim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...