Zeytinburnu'nda öldürülen Özbek Hocanın cenazesi derneğe götürüldü

/ Kaynak: DHA
Zeytinburnu'nda öldürülen Özbek Hocanın cenazesi derneğe götürüldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Zeytinburnu'nda öldürülen Özbek Hoca'nın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak derneğe getirildi.

Önceki gün bağlı bulunduğu derneğin önünde silahla vurularak öldürülen 'Özbek Hoca' lakaplı Abdullah Buhari'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak derneğe getirildi.Buhari'nin cenazesi Zeytinburnu'ndaki İhsan İlmi Hizmetleri ve Yardımlaşma Derneği'ne cenaze aracıyla getirildi. Buradakiler, Buhari'nin cenazesinin bulunduğu tabutu omuzlayarak tekbirler getirdi. Daha sonra derneğe götürülen cenaze, kefenlendikten sonra dernekten çıkarıldı. Buhari'nin cenazesi ardından tekrar omuzlanarak arka sokakta bulunan Zeytinburnu Taş Camii'ne getirildi. Üzerinde 'La ilahe illallah' yazılı flamalar taşıyan kalabalık sık sık tekbir getirerek, 'Alimler ölmez, bu dava bitmez' diye slogan attı. Buhari'nin cenazesi, cenaze namazının kılınması için buradan Fatih Camii'ne götürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...