Malaga, Amrabat için karar verdi!

Malaga, Amrabat için karar verdi!

SPOR Haberleri

Malaga yönetimi Amrabat için 30 Mayıs'ı beklememe kararı aldı, Ocak'ta gerekli opsiyon bedeli Galatasaray'a ödenerek oyuncunun bonservisi alınacak

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da sergilediği futbolla büyük beğeni kazanan Nordin Amrabat'ın opsiyonunun kullanılacağı bildirildi. İspanyol basınından yer alan haberlere göre oyuncunun artık sarı-kırmızılı takıma dönme ihtimali bulunmuyor.


Mavi-beyazlı idarecilerin, oyuncunun kiralık kontratında bulunan satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldıkları duyuruldu. 30 Mayıs tarihine kadar 3.5 milyon euro ödediği takdirde Faslı futbolcunun bonservisini alma hakkına sahip olacak İspanyolların, bunu kullanarak Amrabat'ı transfer etme konusunda kesin karar aldıkları belirtildi. Ancak transfer işlemi için bu tarih beklenmeyecek. Geçtiğimiz yıl da futbolcuyu kiralayan, sonrasında sezon sonunda Galatasaray ile görüşmeler yürüten ancak geç kalan idarecilerin bu kez işi sıkı tutarak, kış transfer döneminde transfer için girişimlerini sıklaştıracakları kaydedildi.


Celta'ya karşı riske edilmeyecek
Öte yandan sakatlıktan dönen ve bir kaç gündür takımla idmanlara çıkmaya başlayan Nordin Amrabat'ın sahaya dönüş tarihi debelli oldu. La Liga'da bugün Celta Vigo ile karşılaşacak olan Malaga'da, teknik direktör Javi Gracia'nın bu maçta oyuncuyu riske etmeyeceği belirlendi. Amrabat'ın oynayabilecek duruma gelmesine karşın hocanın kendisini riske atmak istemediği ve Amrabt'ı bu maçta sahaya sürmeyi düşünmediği, bir sonraki karşılaşma ile birlikte formayı vereceği belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...