Tuğçe'nin adı caddeye veriliyor

Tuğçe'nin adı caddeye veriliyor

DÜNYA Haberleri

İSMİNİN gösterdiği medeni cesaretten dolayı bir köprüye verileceği belirtilen Tuğçe Albayrak'ın adının bir caddeye de verilmesi kararlaştırıldı

İsminin gösterdiği medeni cesaretten dolayı bir köprüye verileceği belirtilen Tuğçe Albayrak'ın adının Offenbach kentindeki bir caddeye de verilmesi kararlaştırıldı. Hristiyan Demokrat Birlik Partili (CDU) belediye meclis üyelerinin önerisi Perşembe akşamı ele alındı. Öneri, mecliste üyesi bulunan diğer partilerin de 'evet' oyu vermesi ile kabul gördü.
"KAHRAMANLARIN ADI YAŞATILMALI"
69 üyeli Belediye Meclisi'nde oturum Tuğçe için saygı duruşu ile başlarken, Meclis Başkanı Siglinde Nöller, "23. doğum gününde yaşamını yitiren kaybeden Tuğçe'nin gösterdiği cesaret herkese örnek olacak bir davranış. Elim olayın Offenbach kentinde olması bizim için de ayrı bir üzüntü. Ona karşı sorumluluğumuzu arttırmıştır. Kahramanların isimleri yaşatılmalıdır" dedi. Tuğçe'nin adının hangi cadde ve köprüye verileceği önümüzdeki oturumda kararlaştırılacak.
KAYNAK: SABAH AVRUPA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...