Hamas'tan İHA'lı gövde gösterisi

/ Kaynak: AA
Hamas'tan İHA'lı gövde gösterisi

DÜNYA Haberleri  / AA

Hamas 27. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gazze'de düzenlediği törenlerde, İnsansız Hava Aracı'yla gövde gösterisi yaptı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından nbsp;gerçekleştirilen etkinlikte, askeri geçit töreninin yanı sıra yerel imkanlarla üretilen ve "Ebabil 1" adı verilen İnsansız Hava Aracı (İHA) ile son İsrail saldırılarında kullanılan "M75" ve "R160" füzeleri sergilendi. Kassam Tugaylarından daha önce törene ilişkin yapılan yazılı nbsp;açıklamada, İsrail'e askeri geçit törenini "dikkatle takip etmesi" çağrısı nbsp;yapılmıştı.
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, törende yaptığı konuşmada, nbsp;Gazze'nin yeniden imar edilmesi sürecinin ağırdan alınmasının Filistin halkının nbsp;sabrını zorladığını söyledi.
Ebu Ubeyde, "Son saldırıların izlerinin tümüyle silinmemesi ve nbsp;Gazze'deki ambargonun devam etmesi durumunda İsrail'e karşı yeni bir öfke dalgası nbsp;patlak verebilir" dedi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...