Sergen Yalçın, 'Sivasspor'u coşturacağım'

Sergen Yalçın, 'Sivasspor'u coşturacağım'

SPOR Haberleri

'Mecnun Otyakmaz ile el sıkıştık. İdealleri olan bir hocayım. Takımı özlenen yerlere getireceğim'

Sivasspor'da bu sezon üst üste gelen başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Roberto Carlos'un ayrılması ile boşalan hocalık görevine Sergen Yalçın getirildi. Sergen Yalçın, "Mecnun başkan ile görüştüm. Her konuda anlaşmaya vardık. Çalıştığım televizyon kurumu ile ilgili ufak pürüzler var. Bu sorun hallolduğunda hemen göreve başlayacağım. Mecnun Otyakmaz ile birbirimizi yıllardır tanıyoruz. Süre konuşmadık. Ne kadar isterlerse o kadar kalırım. İdealleri olan bir hocayım. Sivasspor'u özlenen yerlere getireceğim. Çok iyi bir kadroları var" şeklinde konuştu. Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Mecnun Otyakmaz, Roberto Carlos'un sözleşme fesih işlemlerinin dün akşam itibariyle sona erdiğini söyledi.

Kalbimden çıkmayacak
Sivasspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Brezilyalı Roberto Carlos, "Kalmamı isteyenler vardı, çok sağ olsunlar. Futbolda bazen bazı şeyler istediğiniz gibi olmayabiliyor. Bazı şeylerin yüzde 100 kontrolünüzde olması gerekiyor ama belki bazı şeyler elimizden kaçtı ve böyle kontrolsüzlükler bizi de mutsuz etti. Bunun sonucunda böyle bir karar alındı" dedi. Carlos, "Sivas'ta çok güzel 1,5 sene ve çok güzel birliktelikler yaşadım. Sivasspor, her zaman kalbimde olacak ve aklımda çok iyi şekilde hatırlanacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...