Teröristlerle, kurbanları buluşturan 'show'

Teröristlerle, kurbanları buluşturan 'show'

DÜNYA Haberleri

Irak'ta bir televizyon kanalı yayınlamaya başladığı reality show ile Iraklılar'ı şaşırttı. Program, teröristler ile saldırı kurbanlarını buluşturuyor.

Irak'ta bir televizyon kanalı yayınlamaya başladığı reality show ile yeni tartışmalar başlattı. Bombalı saldırılara katılmış ya da farklı terörist saldırılara karışmış ve ölümlere neden olmuş mahkumları kurbanların aileleri ile buluşturuyor. Yoğun güvenlik önlemleri arasında saldırıların gerçekleştirdiği yere getirilen mahkumlara halkın tepkisi oldukça sert. Televizyon yetkilileri bu yolla, teröristlerin pişman olmalarını ve gerçekleşecek yeni saldırıların da önüne geçilmesini hedeflendiğini söylüyor.
Teröristlerle, kurbanları buluşturan 'show'Teröristlerle, kurbanları buluşturan 'show'Teröristlerle, kurbanları buluşturan 'show'



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...